KLINIKA

O nama

Klinika Maja je vrhunska oftalmološka klinika ne samo u Srbiji, već i u regionu. Odlikuje nas posvećenost i vrhunsko lečenje očnih bolesti i stanja oka.

Da bi se postigao visok standard po kome smo poznati, posvećeno pristupamo svakom pacijentu i njegovom lečenju. Koristimo najsavremeniju medicinsku opremu koja je na raspolaganju u svetu.

U Klinici Maja svakodnevnica je prožeta prijateljskom atmosferom, ljubavlju i pozitivom, a otvoren odnos sa pacijentima je ono što nas posebno odvaja od drugih. Duh zajedništva koji vlada u klinici uliva poverenje našim pacijentima i omogućava im da se osećaju kao deo našeg tima i da su ovde uvek dobrodošli.

Iskusan tim očnih hirurga sa više od 20 godina iskustva, na čelu sa profesorkom dr Gordanom Zlatanović, garantuje profesionalizam na visokom nivou i najbolju negu.

Dr Marko

Naša misija


Patient satisfaction is the main focus of our attention.

U Klinici Maja svakodnevnica je prožeta prijateljskom atmosferom, ljubavlju i pozitivom, a otvoren odnos sa pacijentima je ono što nas posebno odvaja od drugih.

Duh zajedništva koji vlada u klinici uliva poverenje našim pacijentima i omogućava im da se osećaju kao deo našeg tima i da su ovde uvek dobrodošli. 

 

Naša vizija


Oftalmološki klinika Maja Klinika je mesto gde možete doći znajući da ćete dobiti profesionalnu pomoć. 

Kvalitet u brizi o pacijentu. Svaka donešena odluka obezbeđuje da naš primarni fokus bude na pružanju najvišeg mogućeg kvaliteta nege pacijenata i da ćemo uvek nastaviti da radimo na njenom poboljšanju.

Izuzetna usluga. Želimo da naši pacijenti i doktori imaju najbolje moguće iskustvo u zdravstvenom okruženju, poštujući jedinstvene potrebe i ciljeve za sve.

Foto
Foto
Foto